Mapei'den Ampute Futbola Destek

20-22 Eylül tarihleri arasında Sassuolo’da gerçekleştirilecek olan EAFF Ampute Futbol Şampiyonlar Ligi 2024’ün resmi sponsoru Mapei oldu.

Turnuvaya Katılan Takımlar

Lider yapı kimyasalları üreticisi Mapei, Avrupa Ampute Futbol Federasyonu (EAFF) tarafından düzenlenen organizasyonda, Avrupa’nın en iyi sekiz ampute futbol takımının yer alacağını duyurdu. Turnuvaya, Everton FC (İngiltere), Wisła Kraków (Polonya), Cork City (İrlanda), Paris FC (Fransa), Odishi Zugdidi (Gürcistan), CD Flamencos Amputados Sur (İspanya), geçen yılın şampiyonu Şahinbey SK (Türkiye) ve 2023 yılı İtalya şampiyonu Vicenza Calcio Amputati katılacak.

Organizasyonun Detayları

Sassuolo’da Mapei Futbol Merkezi ve Stadio Ricci tesislerinde düzenlenecek turnuva, Gürcistan, Türkiye, Polonya ve İspanya gibi ülkelerin katılımıyla önemli bir etkinlik olacak.

Mapei’nin Sponsorluk Vizyonu

Mapei, bu sponsorlukla spor ve kapsayıcılık değerlerini güçlendirmeyi amaçlıyor. Şirket, futbolun engelleri aşma ve irade gücünü başarıya dönüştürme potansiyelini vurguluyor. Bu, Mapei’nin kapsayıcılığı teşvik etme kararlılığını ve sporu sosyal değişim için güçlü bir araç olarak kullanma isteğini de gösteriyor.

Mapei Hakkında

1937 yılında Milano’da kurulan Mapei, yapı endüstrisi için dünyanın önde gelen kimyasal üreticilerinden biridir. 57 ülkede 96 alt kuruluşu ve 36 ülkede faaliyet gösteren 93 üretim tesisi ile dünya çapında 12.500'den fazla personel istihdam etmektedir. 2023 yılında 4,2 milyar Euro konsolide gelir elde eden Mapei, başarısını uzmanlaşma, uluslararası düzeyde faaliyet gösterme, AR-GE ve sürdürülebilirlik ilkelerine dayandırmaktadır

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın