Korkunç Cinayet! Kadını kocası, kocayı da kayınbabası vurdu

Aksaray'da gece yarısı meydana gelen çatışmada, eşiyle kavga eden R.O., eşine kurşun yağdırdı; kayınbabası ise R.O.'ya karşılık verdi. Fadimana Ok hastaneye kaldırılmasına rağmen yaşamını yitirdi, R.O. yoğun bakımda. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kayınbaba aranıyor.

Aksaray'ın Fatih Mahallesi'nde gece yarısı meydana gelen olayda, eşiyle kavga eden R.O. (30), eşi Fadimana Ok'un babasının evine yerleşmesi üzerine yaşanan gelişmeler trajik bir hal aldı. Eşinin evine gitmeye karar veren R.O., burada eşinin dışarı çıkmasını bekledi.

Fadimana Ok ve babası M.A. apartmandan çıkarken R.O. araçtan inip eşine tabancayla ateş açtı. Fadimana Ok, kurşunların isabet etmesiyle yere yığılırken, babası M.A. da damadına karşılık vermek için belindeki tabancayı çıkardı. Babasının da ateş açması sonucu R.O. ağır yaralandı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı karı kocaya olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Fadimana Ok, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. R.O., hayati tehlikesi bulunan bir şekilde hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Polis ekipleri, olay sonrası kayıplara karışan kayınbaba M.A.'yı arama çalışmalarını sürdürürken, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın