Kocaelispor’un Şampiyonluk Kupası Kayıp

Kocaelispor'un 3. Lig şampiyonluğu kupası kayboldu. Kulüp başkanı Recep Durul, taraftarlardan ve Kocaeli halkından kayıp kupanın bulunması için destek çağrısında bulundu.

Kocaelispor'un 2019-2020 sezonunda 3. Lig'de kazandığı şampiyonluk kupası kayboldu. Kulüp başkanı Recep Durul, göreve geldiklerinde kupanın eksik olduğunu fark ettiklerini belirtti ve kaybolan kupanın bulunması için taraftar ve Kocaeli halkından destek istedi.

8 Yıl Aradan Sonra 2. Lig'e Yükselmenin Kupası Aranıyor

Kocaelispor, 8 yıl aradan sonra 2020 yılında 3. Lig'den 2. Lig'e yükselmişti ve bu başarı, şehirde büyük bir coşkuyla kutlanmıştı. Ancak, bu önemli şampiyonluk kupası, kulüp başkanı ve yöneticiler tarafından yapılan incelemelerde kaybolmuş olarak bulundu. Başkan Recep Durul, kayıp kupanın bulunması için çağrıda bulunarak, "Geçmişe yeterince saygı duyulmamış ve her gelen yönetim kendini ön plana çıkarmış. Kupayı bulmak için taraftarımızdan ve halkımızdan yardım istiyoruz. Bilgisi olanların bizimle iletişime geçmesini bekliyoruz" dedi.

Başkan Durul’dan Açıklama: “Geçmişin Önemini Koruyacağız”

Kocaelispor'un geçmişine ve geleceğine öncelik vereceklerini belirten Başkan Durul, "Geçmişte Kocaelispor’un mazisine yeterince saygı duyulmamış. Her gelen, kendini ön plana çıkarmış. Biz bu durumu değiştireceğiz ve Kocaelispor'un geçmişini şeffaf ve güvenilir hale getireceğiz. Kupanın yerini bilenlerin bize ulaşmasını istiyoruz" şeklinde konuştu. Kupanın bulunması için başlatılan çalışmalar ve çağrılar devam ediyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın