Kızılay’da kurban hazırlığı

Atakum Kızılay Başkanlığı yaklaşan kurban bayramı nedeniyle çalışmalarını hızlandırdı. Kuruluş bağışçılardan gelecek kurban etlerini en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırma çalışmalarını sürdürüyor.

Atakum Kaymakamı Kemal Yıldız ve mütevelli heyeti, Kızılay Atakum Şube Başkanlığını ziyaret ederek çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyarette, Kızılay Atakum Şube Başkanı Fevzi Er, Kaymakam Yıldız ve heyetine bölgede yürütülen proje ve faaliyetler hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Şube Başkanı Fevzi Er, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Kızılay'ın Atakum'da yürüttüğü çalışmaların önemine vurgu yaptı. Özellikle yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurban bağışları ve yardımların ihtiyaç sahiplerine dağıtılması konusundaki hazırlıklarını aktardı. Er, "Kurban Bayramı öncesinde yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Bağışçılarımızdan gelecek kurban etlerini en hızlı ve adil şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için ekiplerimiz sürekli çalışıyor" dedi.

Kaymakam Yıldız ise Kızılay'ın toplumda üstlendiği rolün önemine dikkat çekerek, "Kızılay, sadece afet zamanlarında değil, her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında. Bu nedenle, çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz ve destekliyoruz" ifadelerini kullandı.


Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın