Kavak Özgür Filistin için yürüdü.

Samsun'un Kavak İlçesinde ,"Haydi Kavak Soykırıma Hayır" sloganıyla Özgür Filistin için yürüyüş düzenlendi

Samsun'un Kavak İlçesinde ,"Haydi Kavak Soykırıma Hayır" sloganıyla Özgür Filistin için yürüyüş düzenlendi

Adnan Menderes Caddesi üzerinde yüzlerce Kavaklı ellerinde Türk ve Filistin Bayraklarıyla İsrail'in Filistin'de uyguladığı soykırımı ve saldırılarını kınayarak tepki gösterdi.

DESTEK İÇİN BİR ARADAYIZ

Kavak Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı ve Türk Kızılay'ı organizasyonu ile düzenlenen yürüyüşe Kavak Kaymakamı Erdem Karanfil, AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır, çeşitli kurum ve kuruluşların müdürleri ile vatandaşlar katıldı. AK Parti Kavak İlçe Başkanı Onur Bakır, "Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve siyonizme direnen kardeşlerimize destek vermek için bir aradayız" dedi.

KAVAKLILAR İLĞİ GÖSTERDİ.

Atatürk Parkında başlayarak Melih Gökçek Parkında son bulan ve "Soykırıma Hayır", "Katil İsrail" sloganıyla yapılan "Özgür Filistin "yürüyüşüne Kavaklılar da büyük destek verdi. Yürüyüşün sonunda Kuran-ı Kerim Tilaveti yapılarak hep birlikte dua edildi. Daha sonra yürüyüşe katılan vatandaşlara çorba ikramı yapıldı. Yürüyüş ardından gazetece.com'a açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Onur Bakır,"Bugün burada Filistinli kardeşlerimiz için onların özgürlüğü için bir araya geldik. Kalplerimiz oradaki kardeşlerimizin için atıyor. Kardeşlerimizin orada yaşadıkları zorlukları anlamak ve onların yanında olmak hepimizin görevi.O nedenle bu organizasyonu yapanlara ve tüm katılımcı Kavaklı hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum"dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın