Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün reklam yapıyor

Samsun’un Kavak İlçe Belediye Başkanı Şerif Ün, bir vatandaşa yaptığı yol yaptığı çalışmasını sosyal medya hesabından tüm köye yapılan bir hizmet diye gösterip paylaşınca Mahalle Muhtarının şimşeklerini üzerine çekti.

Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün, ilçesine bağlı Karaaslan Mahallesinde yapılan yol çalışmasını tüm mahalleye götürülmüş hizmet gibi gösterince tepki çekti. Başkan Ün, sosyal medya hesabından mahallede devam eden yol çalışması esnasında çekilen fotoğrafa  “Karaaslan mahallemize bağlı Emirhasan Mahallemizde ki asfalt çalışmalarımız, Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından titizlikle yürütülüyor. Tüm mahalle sakinlerimize hayırlı olsun” diyerek paylaşması mahalle halkını kızdırdı.

ŞERİF ÜN YALANDAN REKLAM YAPIYOR

Yapılan çalışmanın tüm mahalleyi kapsamadığı ama Belediye Başkanı Şerif Ün tarafından öyle gösterildiğini öne süren Karaaslan Mahalle Muhtarı Bayram Özdemir, ise Belediye Başkan Şerif Ün’e tepki göstererek” Özel birine asfalt yapıp tüm Karaaslan Mahallesine diye gösterip reklam yapıyor” dedi.

Mahallesine asfalt çalışması yapılmadığını ileri süren Karaaslan Mahalle Muhtarı Bayram Özdemir’de kendi sosyal medya hesabı üzerinden  yaptığı paylaşımla Belediye Başkanı Şerif Ün’ü yalanlayarak şu ifadeleri kullandı:

BU ÇALIŞMANIN KÖYÜMLE İLĞİSİ YOK

“Ben Karaaslan Mahalle Muhtarı Bayram Özdemir bu asfalt çalışmasının köyümün ve sokaklarımla hiçbir alakası yoktur. Karaaslan Mahallemizin ismini kullanarak Yaşar Ak adlı bir vatandaşa özel bir asfalt yapılmamaktadır. Ben hizmetin gelmesine asla karşı değilim ama yapılacaksa Aşköse ,Donbalak,Emirhasan, Sadıklı yolunu hepsini yapalım. Özel birsine asfalt döküp Karaaslan Mahallesinde asfalt döküyoruz diye reklam yapıyorlar. Benim bilgimin olmadığı halde buradaki yaşlıların, vatandaşımın yolu yapılmıyor. Özel bir evin önüne asfalt yapılıyor”

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın