Kamuya 63 bin personel alınacak

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre 20 kamu kurumu işe alım yapacak. Buna göre kamuya 63.214 işçi ve memur alımı gerçekleştirilecek.

Kurumların ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylece 20 kamu kurumu tarafından yapılacak personel alımı detayları belli oldu. Toplamda 63.214 adet personel alımı yapılacak.

Ekonomim Gazetesi’nin haberine göre, kamuya en çok personel alımı uzman tabip ve sözleşmeli öğretmen pozisyonlarında olacak. İlana göre, Lisans, ön lisans ve ortaöğretim mezunlarından çeşitli pozisyonlar için 63.214 personel alımı yapılacak.

Sağlık Bakanlığı, Milli Savunma Bakanlığı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, SGK, Dışişleri Bakanlığı, Hakkari Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Karabağlar Belediyesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Harran Üniversitesi, Kafkas Üniversitesi, Atabağı Belediyesi, Akdeniz Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, Adalet Bakanlığı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Bingöl Üniversitesi personel alımı ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın