İşte Narin Cinayetinde Gözaltına Alınan Kişiler

Diyarbakır'da Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilenlerin kimlikleri açıklandı. Şüphelilerden yalnızca 3'ü aile dışından. Yeni bir itiraf, soruşturmanın seyrini değiştirebilir.

Diyarbakır'da cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmada adliyeye sevk edilen şüphelilerin kimlikleri netleşti. Şüphelilerden yalnızca üçü aile dışından.

Narin Güran’ın 19 gün kaybolduktan sonra dere yatağında bulunan cansız bedeniyle ilgili yürütülen soruşturmada, adliyeye sevk edilen şüpheliler arasında aile üyeleri ve yakınlarının ağırlıkta olduğu belirlendi. Şüpheliler arasında Narin’in babası Arif Güran, annesi Yüksel Güran, ağabeyi E.G., amcaları Ö.F.G., B.G., F.G., K.G., M.G., H.İ.G., amca oğulları U.G. ve O.G., amca kızları M.G. ve B.G., kuzeninin oğlu D.G., yengeleri M.G. ve M.G., halası A.K., eniştesi M.Ş., Salim Güran'ın işçileri Ö.Y. ve M.S., işçinin 15 yaşındaki oğlu ve M.K. bulunuyor.

Öte yandan, soruşturmada bir itiraf daha ortaya çıktı. Ferit Demir, 17 yaşındaki bir genç kızın, Narin’i akşam saat 18.40’ta gördüğünü söyleyen ifadelerinin Salim Güran tarafından baskı altında verildiğini ve aslında Narin’i görmediğini belirttiğini aktardı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın