İş insanları Erkan ve Ali Yıldız'dan taraftarlara minibüs desteği

Samsunspor ligde aldığı galibiyetlerle taraftarlarını mutlu ederken, Samsunlu iş insanları Erkan ve Ali Yıldız da, Adana deplasmanında takımlarını yalnız bırakmaması için taraftarlara minibüs desteği verdi.

KARDEŞLERDEN ÖRNEK DESTEK


Ligde aldığı başarılı sonuçlarla dikkat çeken Samsunspor'u taraftarları her yerde yalnız bırakmıyor. İçeride tribünleri dolduran Samsunspor taraftarları her deplasmanda olduğu gibi Adana Demirspor deplasmanında da takımlarının 12. adamı olacak. Samsunlu iş insanları Ağcagüney Petrol sahipleri Erkan ve Ali Yıldız da, Adana Demirspor deplasmanına gidecek olan taraftarlara minibüs desteği verdi.

SAMSUNSPOR ŞEHRİMİZİN MARKASI


Samsunspor Taraftarları Aileler Derneği Başkanı Başkanı Cüneyt Şenkal, İş insanları Erkan ve Ali Yıldız'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı hem teşekkür etti hem de Samsunspor forması hediye etti. İş insanları Erkan ve Ali Yıldız, "Samsunspor, şehrimizin markası. Şehrimizin takımına ve takımı hiç bir zaman yalnız bırakmayan taraftarlara destek olmak bizleri mutlu ediyor. Samsunspor'umuza Adana Demirspor deplasmanında başarılar diliyoruz" dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın