Hafta Boyu Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün en son yayınladığı verilere göre, önümüzdeki hafta boyunca ülkenin büyük bir bölümünde sağanak yağışlar etkili olacak. Bu yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarında da belirgin bir düşüş yaşanacak.

Büyükşehirlerde Yağış Beklentisi

Özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde de yağışların görülmesi bekleniyor. İstanbul'da sıcaklıkların 33 derece civarından cuma gününe kadar 30 derecenin altına inmesi öngörülüyor.

İç ve Kuzey Bölgelerde Kuvvetli Yağışlar

Hafta boyunca özellikle iç ve kuzey bölgelerde sağanak yağışlar etkili olacak. Hafta ortasında yurdun kuzey kesimlerinde yoğunlaşan yağışların, haftanın son günlerinde iç kesimlerde de güçleneceği tahmin ediliyor.

Günün Tahminleri: Yer Yer Şiddetli Yağışlar

Meteoroloji'nin bugünkü tahminlerine göre, ülkenin kuzey bölgeleri ile zamanla güney ve iç kesimlerinde parçalı bulutlu, bazı yerlerde ise yoğun bulutlu bir hava bekleniyor. İç Ege, Akdeniz, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Konya, Karaman, Düzce, Karabük, Kastamonu ve Eskişehir'in güney çevrelerinde yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar görülecek. Özellikle sabah saatlerinde Bartın ve Artvin çevrelerinde yağışların yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın