Güran Soruşturmasında AKP’li Vekil ve Tutuklu Amca Fotoğrafı

Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan Salim Güran’ın, AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile TBMM’de çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Ensarioğlu, Güran’ın ailesinden olduğunu belirterek, “Aile dostumuz” demişti.

Narin Güran cinayeti soruşturmasında tutuklanan amca Salim Güran’ın AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu ile TBMM’de çekilmiş fotoğrafı ortaya çıktı. Salim Güran, soruşturma kapsamında tutuklanan ilk kişi olmuştu. AKP’li Ensarioğlu ise Güran’ın ailesinden biri olduğunu belirterek, “Aile dostumuz” demişti.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı kırsal Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın cinayeti soruşturması devam ediyor. Narin Güran’ın amcası Salim Güran, cinayete dair suçlamalarla tutuklandı. Soruşturmanın itirafçısı Nevzat Bahtiyar, Narin’in cesedini Salim Güran’ın kendisine teslim ettiğini iddia etmişti.

Narin’in cansız bedeni bulunduğunda AKP’li Galip Ensarioğlu, televizyonda yaptığı açıklamada, “Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var çünkü aile, bizim dostlarımızdır” demişti. Bu açıklamalar Ensarioğlu’na tepki çekmiş, Ensarioğlu ise sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirtmişti.

Son olarak, Salim Güran ile Galip Ensarioğlu’nun TBMM’de iktidar kulisinde çay içerken çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Fotoğrafta Güran ve Ensarioğlu’nun yanı sıra iki kişi daha yer alıyor. Meclis’teki bu özel kulislere genellikle sadece milletvekilleri veya danışmanları erişebiliyor ve bu alanlar Meclis polisi tarafından sıkı güvenlik önlemleriyle korunuyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın