Gözaltı Sayısı 24'e Yükseldi

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, 19 gün sonra dere kenarında çuval içinde bulundu. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısı 24'e yükseldi.

Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedinin bulunmasının ardından yürütülen soruşturmada yeni gelişmeler yaşandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, gözaltına alınan kişi sayısının 24'e yükseldiğini açıkladı. 21 Ağustos'tan bu yana kayıp olan küçük kızın cansız bedeni, köye 1,5 kilometre uzaklıkta bulunan Eğertutmaz Deresi'nde, taşlarla örtülmüş bir çuval içinde bulundu.

Diyarbakır Valisi Murat Zorluoğlu, Narin’in öldürüldükten sonra çuvala konularak dere kenarına bırakıldığını ve cesedinin dallar ve taşlarla gizlendiğini belirtti. Narin’in cansız bedeni, sabah saatlerinde jandarma ekipleri tarafından bulundu.

Valilik, bölgeyi abluka altına alırken, Narin’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Adalet Bakanı Tunç, otopsi işlemlerinin tamamlandığını ve kesin ölüm sebebinin tespit edilebilmesi için doku örneklerinin bir kısmının İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda inceleneceğini söyledi.

Gözaltına alınanlar arasında Narin’in ailesinden birçok kişi de bulunuyor. Babası, annesi, iki ağabeyi, üç amcası ve amcasının eşi soruşturma kapsamında gözaltına alındı. Ağabeylerinden biri, daha önce serbest bırakılan ancak tekrar gözaltına alınan E.G. olarak açıklandı. Soruşturma titizlikle sürdürülüyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın