Garipoğlu'un mezarı açılıyor! Olay yerindeler

CANİCE katledilen Münevver Karabulut'un baş faili olan ve cezaevindeyken intihar eden Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılacak. Polis ise çevrede bariyerli geniş önlem aldı.

Münevver Karabulut'u 3 Mart 2009 tarihinde canavarca hisle ve hunharca katleden Cem Garipoğlu'nun yapılacak fethi kabir işlemi için sabah saatlerinde polis ekipleri olay yerinde bariyerlerle önlem aldı.

CANLI İZLE.. AÇILIYOR. EKİPLER MEZAR BAŞINDA

Cem Garipoğlu, 2014 yılında Silivri’de kaldığı koğuşta intihar etmişti. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti.

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün 11.00'de savcı ve avukatlar aracılığıyla açılması beklenirken, sabah saatlerinde polis ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve güvenlik ekipleri mezarlık önünde bariyerli önlem aldı.

OLAY YERİNE GELDİLER

Mezarı kazacak olan görevliler, olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı mezarlığa gelerek işlemleri başlattılar.

OLAY NASIL OLMUŞTU

Münevver Karabulut 2009 yılında Bahçeşehir’de bulunan bir villada Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. Garipoğlu, 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti. Talebi kabul eden Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat üzerine savcılık, Üsküdar’da bulunan Karacaahmet Mezarlığı'ndaki kabrin 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de açılmasına karar vermişti. Fethi kabir işlemi için görevlendirilen Cumhuriyet Savcısı, olay yeri inceleme ekipleri ve mezarı kazmak için görevlendirilen kişiler mezarlığa geldi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın