Galatasaray'da Son Gün Transferi: Roland Sallai

Galatasaray, transfer döneminin son gününde Freiburg'dan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Rolland Sallai'yi 6 milyon Euro + bonuslarla kadrosuna kattı. Sallai'nin bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

Futbol dünyasında transfer hareketliliği devam ederken, Galatasaray önemli bir hamlede bulundu. Birinci transfer ve tescil döneminin son gününde, Nicola Zalewski transferini askıya alan sarı-kırmızılı ekip, Freiburg'dan Rolland Sallai'yi kadrosuna kattı.

Galatasaray, Roma'dan Nicola Zalewski transferinde istediği sonucu elde edemeyince, sol kanat takviyesi için rotayı Almanya'ya çevirdi. Teknik direktör Okan Buruk'un talebi doğrultusunda sol kanada bir oyuncu transfer etmek isteyen Galatasaray, Freiburg'dan 27 yaşındaki Macar kanat oyuncusu Rolland Sallai'yi almak için resmi girişimde bulundu.

Galatasaray, Sallai için Freiburg'a 6 milyon Euro + bonuslar şeklinde bir teklif yaptı ve anlaşma sağladı. Bonservis bedeli üç yıl içinde ödenecek. Anlaşmanın tamamlanmasının ardından Rolland Sallai'nin bu akşam İstanbul'da olması bekleniyor.

Rolland Sallai Kimdir?

Freiburg'un 2018 yılında APOEL Nikosia'dan 4,5 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Rolland Sallai, geçen sezon Freiburg formasıyla 37 resmi maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. Macar futbolcunun Freiburg ile sözleşmesi 2025 yılı Haziran ayında sona erecek.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın