Galatasaray'da Cenk Ergün İstifa Etti

Galatasaray Futbol Direktörü Cenk Ergün, transfer politikası nedeniyle gelen eleştirilerin ardından görevinden istifa etti. Ergün, istifasını Yönetim Kurulu Başkanına sunduğunu ve detaylı açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağını duyurdu.

Galatasaray’da transfer politikaları nedeniyle hedef haline gelen Futbol Direktörü Cenk Ergün, görevinden istifa etti. Kulüp içindeki transfer gecikmeleri ve yönetim kararları hakkında gelen eleştirilerin ardından Ergün, bu adımı atma gereği duydu.

Ergün, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün yazılı olarak Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Dursun Aydın Özbek’e ilettiğim üzere, kulübümüzdeki profesyonel görevimden istifa etmiş bulunmaktayım. İçinde bulunduğumuz durumun kulübümüze zarar vermemesi ve adımın daha fazla itibarsızlaştırılmaması adına bu kararı aldım. Detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım,” ifadelerini kullandı.

Deneyimli futbol adamı, Galatasaray ile geçtiğimiz günlerde 2 yıllık yeni bir sözleşme imzalamıştı. Ancak transfer süreçlerindeki aksaklıklar ve yönetim politikaları, kendisinin hedef haline gelmesine yol açtı. Ergün'ün istifası, sarı-kırmızılı taraftarlar arasında sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve yönetimin bu kararı hakkında geniş bir tepki oluştu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın