Fenerbahçe - Galatasaray Derbisi 100’ün Üzerinde Ülkede Canlı Yayında

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak derbi, 100'den fazla ülkede canlı olarak yayınlanacak. Maç, beIN SPORTS ve TOD ekranlarında detaylı şekilde yayınlanacak ve dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak.

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında, cumartesi günü Kadıköy'de gerçekleşecek olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, sporseverler için büyük bir görsel şölen sunacak. Maç, beIN SPORTS ve TOD ekranlarından gün boyu detaylı bir şekilde yayınlanacak.

Bu heyecan verici derbi, dünya çapında 5 kıtada canlı olarak izlenebilecek. Ayrıca, Digiturk'ün her hafta sunduğu İngilizce dil seçeneğiyle de futbolseverler maçın keyfini uluslararası bir perspektifle çıkarabilecek. Maç, 100’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşacak.

Derbinin yayını, teknoloji ve prodüksiyon açısından büyük bir özenle hazırlanıyor. Maç boyunca 24 stadyum kamerası, 1 drone kamerası ve 2 motosiklet kamerası kullanılarak, stadyum içindeki her detay ve aksiyon anbean ekrana yansıtılacak. Takımların stada geliş sürecinden maçın sonuna kadar tüm anlar, 100 kişilik bir prodüksiyon ekibi tarafından takip edilecek. Ayrıca, yayın aracı OBVAN içindeki 20 kişilik ekip, teknik ve prodüksiyon destek sağlayacak.

Bu kapsamlı yayın, derbinin her anını yakından takip edebilme imkanı sunarken, izleyicilere benzersiz bir futbol deneyimi yaşatacak. Fenerbahçe - Galatasaray derbisi, hem yerel hem de uluslararası spor medyası tarafından geniş bir ilgiyle izlenecek ve büyük bir etkinlik olarak tarihe geçecek.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın