Fatsa'da İkinci El Oto Pazarı Açıldı

Fatsa'da kurulan ikinci el oto pazarı, her hafta cumartesi günleri yoğun ilgi görüyor. Yaklaşık bin araç kapasiteli pazar, bölgenin oto pazarına duyduğu ihtiyacı karşılıyor.

Fatsa Oto Galericiler Derneği Başkanı Hikmet Zerey, ilçede kurulan ikinci el oto pazarının büyük bir ihtiyacı karşıladığını belirtti. Her hafta cumartesi günleri açılan pazar, yaklaşık bin araç kapasitesiyle bölgenin araç alım-satım ihtiyacını karşılıyor.

Zerey, oto pazarının bölgedeki eksikliği tamamladığını ve vatandaşlarla esnafların yoğun ilgi gösterdiğini vurguladı. “Kapalı pazar alanında her hafta esnafımızla birlikte oto pazarımızı kuruyoruz. Vatandaşlarımızın ilgisi bizi çok mutlu ediyor. Bu bölgenin gerçekten oto pazarına ihtiyacı vardı,” dedi.

Fatsa'da oto pazarının daha önce bulunmadığını belirten Zerey, Trabzon'dan Samsun'a kadar olan havzada böyle bir pazarın eksik olduğunu ifade etti. “Bu projeyi ilçemize kazandırarak, hem halkımızın hem de esnafımızın büyük bir ihtiyacını karşıladık. Bin araç kapasiteli alanımızda her çeşit araç mevcut,” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın