Eski Bakan Şener'in oğluna istenen ceza belli oldu

ANKARA'da geçtiğimiz Temmuz ayında anneannesini öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında yapılan iddianame tamamlandı

Ankara'da 31 Temmuz'da annenesi Leyla Çetiner'i silahla öldüren eski bakanlardan Abdüllatif Şener'in oğlu Bedirhan Şener hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame tamamlandı. İddianamede Şener, ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET
Başsavcılık tarafından hazırlanan iddianamede Şener'in 'üst soya karşı kasten öldürme', 'üst soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs' ve '6136 sayılı yasaya muhalefet' suçlarından ağırlaştırılmış müebbet hapis ile 14 yıldan 23 yıla kadar hapsi istendi.

RAPOR TAMAMLANDI
Ayrıca Şener ile ilgili Bilkent Şehir Hastanesince düzenlenen raporda, 'gözlem altına alınan şüphelinin cezai sorumluluğunu etkileyecek şiddet ve mahiyette akıl hastalığının ya da zayıflığının bulunmadığı', Türk Ceza Kanunu'nun 'akıl sağlığıyla' alakalı maddesi kapsamında değerlendirilemeyeceği kaydedilmişti.

3 SUÇTAN TUTUKLANMIŞTI
Şener, yapılan tespit ve toplanan deliller doğrultusunda, ilgili suçlarından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanmıştı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın