Erdoğan,” Surlarda gedik açtırmayız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İttifakımız ne kadar güçlü olursa, Türkiye o derece güvende olacaktır. Partimizin ve İttifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Genel Merkezi'nce düzenlenen, 81 ilin parti teşkilatıyla bayramlaşma programında video konferans üzerinden konuştu.

Konuşmasında parti teşkilatlarından, siyasi faaliyetlerini yapıcı anlayış ile yürütmelerini beklediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "81 ilimizde milletimize hizmet için koştururken, şunu hiçbir zaman unutmayınız; AK Parti, üye sayısı ve yelpazesi itibariyle Türkiye'nin en geniş ailesidir. Cumhur İttifakı, 85 milyonun birliğinin, dirliğinin ve kardeşliğinin teminatıdır. İttifakımız ne kadar güçlü olursa, Türkiye de o derece güvende olacaktır. Fitne kazanı kaynatanların oyunlarına kesinlikle gelmeyeceğiz. Partimizin ve ittifakımızın surlarında gedik açılmasına fırsat vermeyeceğiz. Mücadelemizi, saflarımızı daha da sıklaştırarak, dayanışmamızı güçlendirerek, birbirimize daha sıkı bir şekilde kenetlenerek yürüteceğiz" dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın