Emekli promosyonlarında son dakika!

TÜRKİYE'de Eylül ayı emekli maaşı promosyon kampanyaları, 2024 yılı Eylül ayında da emekliler tarafından büyük ilgiyle takip ediliyor.

En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılmasının ardından bankalar, emekli müşterilerini memnun etmek için promosyon tekliflerini güncelledi. Birçok banka, rekabeti artırmak ve müşteri kaybını önlemek için yüksek promosyon ödemeleri sunuyor. İşte, 2024 Eylül ayında en yüksek promosyon ödemesi yapan bankalar şu şekilde yer aldı:

GARANTİ BBVA 15 BİN LİRA
Garanti BBVA, maaşını 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında 3 yıl süreyle bankaya taşımayı taahhüt eden emeklilere maaş tutarına göre değişen promosyon ödemeleri sunuyor. Banka 15 bin TL promosyon ödemesi yapılacak.

VAKIFBANK: 24 BİN TL
Vakıfbank, emekli maaşını 1 Temmuz-30 Eylül 2024 tarihleri arasında bankaya taşıyan SGK emeklilerine 12 bin TL nakit promosyon ödüyor. Ek olarak, VakıfBank Emekli Troy logolu Bankomat Kart ve Kredi Kartı alan emekliler, alışverişlerden yıllık toplamda 12 bin TL’ye varan ek promosyon kazanabilecekler. Böylece toplamda 24 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi alabilecekler.

ZİRAAT BANKASI 12 BİN TL
Ziraat Bankası, SGK (Emekli Sandığı, SSK, Bağ-Kur) maaşlarını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin TL’ye varan promosyon sunuyor. Başvuru yapan emekliler, maaşlarının banka aracılığıyla düzenli olarak ödenmesi karşılığında bu promosyondan faydalanabilecekler.

YAPI KREDİ'DEN 18 BİNE KADAR PROMOSYON
Yapı Kredi, 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında SGK emekli maaşını 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden müşterilere 18 bin TL’ye varan nakit promosyon ödemesi yapıyor. Bu fırsat, bankanın emekli müşterilerine sunduğu en yüksek promosyon kampanyaları arasında yer alıyor.

HALK BANKASI 12 BİN TL'YE VARAN PROMOSYON
Halkbank, SGK emeklilerine yönelik promosyon kampanyasında 3 yıl boyunca maaşlarını bankadan alma taahhüdü verenlere 12 bin TL’ye kadar promosyon ödemesi yapıyor. Bankanın sunduğu bu fırsatlar, farklı maaş dilimlerine göre değişkenlik gösteriyor.

AKBANK İSE 15 BİN TL’YE KADAR SEÇENEKLER SUNUYOR
Akbank, 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında maaşını taşıyan emeklilere 15 bin TL promosyon ödemesi sunuyor. Bu fırsat, 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden emekliler için geçerli olacak.

İŞ BANKASI'DAN 12 BİN TL'PROMOSYON
İş Bankası, maaşını bankadan almayı taahhüt eden emeklilere 12 bin TL promosyon ödemesi yapıyor.

FİBABANK MAAŞA GÖRE PROMOSYON
Fibabanka, emeklilere maaş tutarına göre promosyon sunuyor. 10 bin TL’ye kadar olan emekliler için 5 bin TL, 10 bin 15 bin TL arasında olanlar için 8 bin TL, 15 bin - 20 bin TL arasında olanlar için 10 bin TL ve 20 bin TL ve üzeri olanlara 12 bin TL promosyon ödemesi sağlanıyor.

QNB FİNANSBANK'DAN 15 BİN LİRA PROMOSYON
QNB Finansbank, 1-30 Eylül 2024 tarihleri arasında emekli maaşını taşıyanlara 15 bin TL promosyon ödemesi sunuyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın