Eğitim Seferberliği Canik’te Devam Ediyor

Samsun'un Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede ücretsiz eğitimlerle her yaş grubundan vatandaşı buluştuklarını ve öğretmenler ile öğrenciler için özel eğitim programları düzenlemeye devam ettiklerini açıkladı.

Yeni Eğitim Programları ve Projeler
Başkan İbrahim Sandıkçı, TÜBİTAK 4005 kapsamında düzenlenen "Okul Öncesi Dönem Çocuklarının İstatistiksel Akıl Yürütme Becerilerinin Geliştirilmesi" eğitimine katıldı. Eğitimci akademisyenler ve öğretmenlerle bir araya gelen Sandıkçı, mesleki ve bireysel gelişim için yeni çalışmalar yürütüldüğünü belirtti.

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Eğitim Merkezi Oluyor
Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü, akademisyenlere, öğretmenlere ve ailelere yönelik eğitim programlarına ev sahipliği yapıyor. Başkan Sandıkçı, bu eğitimlerin temel eğitim çalışmalarının yanı sıra bireysel ve mesleki gelişimi desteklemek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

TÜBİTAK ve Yerel İş Birlikleri ile Eğitim Destekleniyor
Canik Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Ondokuz Mayıs Üniversitesi ve Sinop Üniversitesi iş birliğiyle gerçekleştirilen proje, TÜBİTAK tarafından destekleniyor. Proje çerçevesinde okul öncesi öğretmenlerine yönelik uygulamalı ve teorik eğitimler verilecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın ev sahipliğinde yapılan açılış programına, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu ve akademisyenler de katıldı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın