Dilan Polat’ın Tahliyesinden Sonra 3 Önemli Yasak

"Kara para aklama ve vergi kaçırma" suçlamalarıyla tutuklu yargılanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat’ın tahliye edilmesi, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Tahliyesinin hemen ardından, eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat’a getirilen kısıtlamalar sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Engin Polat’tan 1 Saatlik Görüşmede 3 Uyarı

Kasım 2023’te İstanbul merkezli altı ilde gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınan ve kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat, mahkemenin itirazı kabul etmesiyle tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Cezaevinden çıkar çıkmaz, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesindeki Karatepe Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan eşi Engin Polat’ı ziyaret eden Dilan Polat, çocukları ve kardeşi Sıla Doğu ile birlikte yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Engin Polat’tan Kesin Yasaklar

GazeteMagazin’in haberine göre, aylar sonra ilk kez bir araya gelen çiftin duygusal anlar yaşadığı ve uzun süre gözyaşı döktüğü belirtildi. Engin Polat’ın, eşi Dilan Polat’a "Kesinlikle konuşmayacaksın, telefon kullanmayacaksın, röportaj vermeyeceksin" diyerek üç maddede uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın