Depremzedelere Sıfır Faizle Beyaz Eşya Desteği

Altıneller Vestel, depremzede vatandaşlar için 60 bin TL'ye kadar sıfır faizle ve 6 ay taksitle beyaz eşya satışı yapıyor.

Hatay merkezli Altıneller Vestel, Türkiye genelindeki 22 bayisiyle depremzede vatandaşlara destek vermeye devam ediyor. 60 bin TL'ye kadar sıfır faizle ve 6 aya kadar taksitli beyaz eşya satışıyla, afetzede ailelerin yeni yuvalarını kurmalarına yardımcı oluyor.

Altıneller, Vestel’in önde gelen bayilerinden biri olarak, Hatay, Adana, Mersin ve Yalova’daki şubeleriyle hizmet veriyor. Deprem sonrası bölgedeki vatandaşların beyaz eşya ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla, Altıneller Vestel, 60 bin TL'ye kadar sıfır faizle ve peşin fiyatına 6 aya kadar taksit imkanı sunan bir kampanya başlattı.

Altıneller Vestel Defne mağazası sorumlu Nebil Kertuş, kampanya hakkında bilgi vererek, “22 şubemizle, Adana, Mersin, Yalova ve Hatay'da hizmet veriyoruz. Hatay merkezli firmamız, deprem sonrası vatandaşlarımızın taksitle alışverişe olan yönelimini göz önünde bulundurarak bu fırsatı sundu. Çeyiz seti almak veya yeni bir yuva kurmak isteyen vatandaşlarımızı 60 bin TL’ye kadar sıfır faizle, peşin fiyatına 6 ay taksit imkanıyla beyaz eşya sahibi olmaya davet ediyoruz. Şubelerimizi ziyaret etmelerini bekliyoruz. Hatay'ı seviyoruz” dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın