Deniz Uğur’dan Nilüfer’e Suç Duyurusu: ‘Oğlumu Teslim Edin!'

Televizyon programcısı ve ana haber sunucusu Reha Muhtar’ın eski eşi, oyuncu Deniz Uğur, şarkıcı Nilüfer ve kızı Ayşe Nazlı Yumlu hakkında oğlunu kaçırdıkları iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. Deniz Uğur, Nilüfer’e hitaben "Lütfen çocuğumu bana teslim edin" dedi.

Oğul Poyraz’ın Kaybolması

Reha Muhtar’ın yüksekten düşerek yoğun bakıma alındığı kazadan sonra, 15 yaşındaki oğlu Poyraz’ın anne Deniz Uğur’a teslim edilmediği öne sürüldü. Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun, Poyraz’ın Nilüfer ve kızı tarafından alıkonulduğunu belirterek suç duyurusunda bulundu.

Deniz Uğur’un Sosyal Medya Açıklamaları

Deniz Uğur, Instagram hesabından bir video paylaşarak Poyraz’dan hala haber alamadığını duyurdu ve Nilüfer’e oğlunu kendisine teslim etmesi çağrısında bulundu. Uğur, çocuğun babasının entübe halde olduğu bir dönemde hastaneden alınmasını ve çocuğun yaşadığı travmaya dikkat çekti.

Nilüfer’den Yanıt

Ünlü şarkıcı Nilüfer, suçlamaları reddederek, "İddialar asılsız ve yersizdir. Çocuk annesine gitmek istemediğini zaten defalarca belirtmiştir. Poyraz’ın velayeti babasındadır. Tek dileğimiz Reha Muhtar’ın sağlığına kavuşmasıdır" açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın