Cumhuriyet Halk Partisi 101 Yaşında

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, partinin 101'inci yıldönümüne istinaden basın açıklamasında bulundu. İşte detaylar...

Şehitlerimize Rahmet ve Başsağlığı

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde görev sırasında şehit olan Uzman Çavuşlar Ömer Eroğlu, Mehmet Aykanat ve Orhan Burak Büyükçaylı ile Uzman Onbaşımız Doğan Kızılateş’e Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum.

101 Yılın Gururu: Halkın Parti

i Bugün, 9 Eylül, Halkın Partisi’nin 101. yıl dönümü. Cumhuriyet’in ilk partisi olarak, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokrasi mücadelesinin öncüsüyüz. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına şükranlarımızı sunuyoruz.

Tarihi Dönüşümün Tanıklarıyız

1923’te Halk Fırkası olarak kurulan partimiz, Türkiye’nin tarihinde önemli bir rol oynamıştır. 1930’lardan günümüze, halkımızın yanında yer aldık ve demokrasinin savunucusu olduk.

Samsun’da Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Samsun’da 09-14 Eylül tarihleri arasında temel sorunları halkımızla tartışacak ve çözüm önerilerimizi sunacağız. Etkinliklerimiz 10 Eylül Tarım, 11 Eylül Sağlık, 12 Eylül Askeri Darbe ve Dış Politika, 13 Eylül Kadın ve Toplumsal Cinsiyet Eşitliği, 14 Eylül Eğitim politikaları konularında olacak. Katılım herkes için açıktır.

Yeni Seçimlerde Kararlılık ve Ümit

101. yılımızda gururumuzu halkımızla paylaşma kararlılığındayız. Türkiye ittifakının mimarı Genel Başkanımız Özgür Özel ile ülkemize hak ettiği refahı getirmek için çalışacağız.

Cumhuriyet ve CHP’nin Geleceği

Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi yaşatılacak. Hakimiyet sonsuza kadar milletin olacaktır. Parti büyüklerimizi ve geçmişimizi şükranla anıyoruz.

Saygılarımızla,

Mehmet Özdağ
CHP Samsun İl Başkanı

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın