Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 25 Ağustos'ta Ahlat'ta Toplanıyor

Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 25 Ağustos'ta ilk kez Ahlat'ta toplanacak. Toplantıda orman yangınları, Gazze'deki ateşkes görüşmeleri ve ekonomideki gelişmeler ele alınacak.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, 25 Ağustos'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Bitlis'in Ahlat ilçesinde toplanacak. Bu özel toplantı, Malazgirt Zaferi'nin 953. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek. Ahlat'ta yapılacak olan Kabine toplantısı, Türkiye tarihinde bir ilk olarak kayda geçecek.

Toplantıda, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında atılan ve atılacak adımlar, Gazze'deki ateşkes görüşmelerinin durumu, ekonomideki son gelişmeler ve terörle mücadele operasyonları ele alınacak.

Ahlat Hazırlıklarını Sürdürüyor

Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde düzenlenen toplantıda konuşan Yavuz Gülmez, Kabine toplantısının Ahlat'ta yapılmasının büyük bir onur olduğunu belirtti. Gülmez, "25 Ağustos'ta Ahlat'ta gerçekleşecek Kabine toplantısı için ciddi anlamda katkı sağlamalıyız. Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızı en iyi şekilde ağırlamak, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelecek misafirlerimize en iyi şekilde ev sahipliği yapmak için organize olmalıyız. Bu noktada görüş ve önerileriniz bizim için önemlidir" dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın