Cumhurbaşkanı Erdoğan New York’ta

Erdoğan, Birleşmiş Milletler 79. Genel Kurulu'na katılmak üzere ABD'ye geldi. Ziyaret kapsamında önemli temaslar ve kritik mesajlar vermesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler’in 79'uncu Genel Kuruluna katılmak üzere ABD'nin New York şehrine ulaştı. Ziyareti sırasında önemli temaslarda bulunması beklenen Erdoğan'ı, John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda Türkiye’nin BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Yıldız, Washington Büyükelçisi Sedat Önal ve New York Başkonsolosu Büyükelçi Muhittin Ahmet Yazal karşıladı.

Erdoğan’a eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç gibi isimler de eşlik ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, BM Genel Kurulu’nda uluslararası topluma önemli mesajlar vermesi bekleniyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın