Canik’te Ulaşım ve Bilim Yatırımları Hızla Sürüyor

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, ilçede süren projelerin hızla devam ettiğini belirterek, ulaşım ağının güçlendirilmesi ve bilimsel eğitim yatırımlarının önemine vurgu yaptı.

Canik Belediye Meclisi Eylül Ayı Açılış Toplantısı, Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın liderliğinde gerçekleştirildi. Toplantıda, ilçede süren projeler hakkında bilgi veren Başkan Sandıkçı, Canik’in geleceğe yönelik yatırımlarının hızla devam ettiğini belirtti. "Canik’imizi geleceğe taşıyan projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz," dedi.

Yoğun İlgi

Başkan Sandıkçı, Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne olan ilginin giderek arttığını vurgulayarak, “Bu kampüste bilim ve teknolojiye hâkim nesiller yetişiyor. 7’den 70’e her yaş grubundan vatandaşımızı ve sivil toplum kuruluşlarını kampüsümüzde ağırlıyoruz. Öğrencilerimizin aldıkları eğitimlerle Milli Teknoloji Hamlesi hedeflerini daha da ileriye taşıyacaklarına inanıyoruz. Ayrıca, ailelerimizi de atölyelerimizde ve laboratuvarlarımızda bilim ve teknoloji etkinlikleriyle buluşturuyoruz,” diye ekledi.

Ulaşım Yatırımları

İlçenin ulaşım ağını yeni yollarla güçlendirmeye devam ettiklerini ifade eden Başkan Sandıkçı, “Canik’te ulaşım yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yol açma çalışmalarıyla ilçemizin ulaşım ağını güçlendirmeyi sürdürüyoruz. Hemşehrilerimize konforlu ve güvenli yollar sunmak için titizlikle çalışıyoruz. Azim ve gayretle çalışmaya devam ederek, her alanda Canik’in gelişim sürecini yeni projelerle taçlandıracağız,” dedi.

Toplantı, gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın