Canik Belediyesi'nden 2 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği

Canik Belediyesi, 1. sınıfa başlayan 2 bin öğrenciye kırtasiye seti ve okul çantası hediye ederek yeni eğitim-öğretim yılında ailelere destek oldu.

Canik Belediyesi, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan 1. sınıf öğrencilerine anlamlı bir jest yaparak 2 bin öğrenciye kırtasiye seti ve okul çantası hediye etti. Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlenen proje kapsamında, ilçedeki tüm 1. sınıf öğrencileri bu yardımdan faydalandı. Hediyeler, Canik İnönü İlkokulu’nda düzenlenen törenle öğrencilere takdim edildi. Törende minikler hediyelerini Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’dan alarak okula başlamanın heyecanını yaşadı.

"Tüm öğrencilerimize destek oluyoruz"

Tören sırasında konuşma yapan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere eşit bir şekilde bu kırtasiye setini ulaştırdıklarını belirtti. Sandıkçı, “İlçemizde 1. sınıfa başlayan her öğrencimize içerisinde sırt çantası, yemek çantası, su matarası, kırtasiye seti, öğretmenlerin talep ettiği araç-gereçler ve yardımcı eğitim materyallerinin yer aldığı bir hediye paketi hazırladık. Bu desteğimizle aile ekonomisine katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

"Gelecek yıllarda da devam edecek"

Eğitim desteklerinin sadece bu yıl ile sınırlı kalmayacağını vurgulayan Başkan Sandıkçı, “Bu destek projesini geçen yıl başlatmıştık, bu yıl da devam ediyoruz ve önümüzdeki yıllarda da sürdüreceğiz. Ayrıca, diğer sınıflardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize de eğitim desteği sağlıyoruz. Bu yıl Canik’te 2 bine yakın öğrencimiz 1. sınıfa başladı ve hepsine bu eğitim setini hediye ettik” diye konuştu.

Miniklerden Başkan Sandıkçı'ya teşekkür

Törene katılan öğrenciler hediyelerine kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, veliler de Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’ya teşekkürlerini sundular. Törene Canik Kaymakamı Şeref Aydın, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, okul idarecileri ve veliler de katıldı. Başkan Sandıkçı, öğrencilere başarı dileklerini ileterek, yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın