Bursaspor’un 2024-2025 Sezonu Göğüs Sponsoru Atış Grup

Bursaspor'un 2024-2025 sezonu göğüs sponsoru Atış Grup oldu. Sponsorluk, Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yapılan basın toplantısında açıklandı.

Bursaspor’un 2024-2025 sezonunda giyeceği formaların göğüs sponsoru Atış Grup oldu. TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele edecek olan Bursaspor, sponsorluk anlaşmasını Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısıyla duyurdu. Toplantıya Bursaspor Başkanı Enes Çelik, İkinci Başkan Emir Çokçağlayan, Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ve diğer yetkililer katıldı.

Başkan Enes Çelik, sponsorluk anlaşmasının kulüp için büyük önem taşıdığını belirtti. Çelik, "Göreve geldiğimiz 3 ayda, transfer tahtasının açılması ve yeni transferlerle ilgili yoğun bir mesai harcadık. Bugün, Bursaspor için önemli bir adım olan göğüs sponsorluğu anlaşmasını duyurmanın gururunu yaşıyoruz," dedi. Çelik, Atış Grup’un 22 milyon TL’lik katkısının diriliş döneminde çok anlamlı olduğunu vurguladı ve bu anlaşmanın uzun yıllar devam etmesini temenni etti.

Atış Grup Yönetim Kurulu Üyesi Metin Atış ise, "Bursaspor yeni bir döneme giriyor ve biz de bu dönemin arkasında durmak istiyoruz. Şehrin değerli markasına her türlü desteği vermeye devam edeceğiz," şeklinde konuştu.

Toplantının ardından, Bursaspor kaptanları Ahmet İlhan Özek ve Muhammet Demir, yeni formalarla fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın