Böyle Eğitim Aşkı Görülmedi

49 yaşındaki Baki Aydın, evlenmeden önce eşine verdiği üniversite bitirme sözünü fazlasıyla yerine getirerek eğitim alanında dikkat çekti. Şimdiye kadar 18 üniversite bitiren Aydın, 24'üncü üniversitesinde oğullarıyla sınıf arkadaşı olmanın heyecanını yaşıyor.

Eğitim Yolculuğu ve Başarıları

Baki Aydın, ilk üniversite deneyimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde yaşamış ve işletme bölümünden onur belgeleri alarak mezun oldu. Eğitim aşkıyla, çeşitli bölümlerde öğrenim görmeye devam etti. İstanbul Üniversitesi'nde İlahiyat Fakültesi'ni bitirip öğretmenlik yaptıktan sonra, şu anda bir ortaokulda okul müdürü olarak görev yapıyor.

Oğullarıyla Aynı Sınıfta

Son olarak, İstanbul Arel Üniversitesi Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik bölümünde yüzde 100 burslu olarak eğitimine devam eden Aydın, 22 yaşındaki oğlu Oktay ve 19 yaşındaki oğlu Berkay ile aynı sınıfta olmanın mutluluğunu yaşıyor. Aydın, çocuklarıyla aynı üniversitede okumak için bu bölümü tercih ettiğini belirtti.

Gelecek Hedefleri

Baki Aydın, toplamda 6 üniversitede eğitimi devam etmekte ve 20 üniversite hedefini 30’a yükseltmiş durumda. Eğitim hayatında ne zaman son bulacağına dair bir tarih vermeyen Aydın, her zaman daha fazlasını öğrenme arzusunu sürdürüyor.

Oğullarının Eğitime Bakış Açısı

Oktay ve Berkay Aydın, babalarının izinden gitmekten gurur duyuyor ve eğitim hayatlarında onun başarısını örnek alarak çabalayacaklarını ifade ettiler. Babalarının aynı sınıfta olmasının kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirttiler.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın