Başkan Türkel: 'Atakum Spor Merkezi Olacak'

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel öncülüğünde, kent genelindeki halı sahalarda kapsamlı yenileme çalışmaları başlatıldı. Başkan Türkel, Atakum’u sportif faaliyetler için önemli bir merkez haline getirmek amacıyla yoğun bir mesai harcadıklarını ifade etti.

Yeşilyurt Halı Sahası’nın Yenileme Çalışmaları
Atakum Belediyesi Makine İkmal ve Onarım Müdürlüğü ekipleri, Çatalçam Mahallesi’ndeki bin 600 metrekarelik Yeşilyurt Halı Sahası’nın tadilatını gerçekleştiriyor. Sahanın etrafındaki tel örgüler yenilendi, ek lamba direkleri yerleştirildi, kale direkleri ve fileler onarıldı. Yeni görünümüyle Yeşilyurt Halı Sahası, futbolseverler için cazip bir buluşma noktası olacak.

Sportif Alanların Konforu Artırılıyor
Başkan Türkel, Atakum’daki tüm yaş gruplarına spor bilincini aşılamak için spor alanlarını en konforlu hale getireceklerini belirtti. Atakum’un dinamik yapısını korumak ve artırmak için açık alanların sayısını çoğaltmayı hedeflediklerini vurgulayan Türkel, Atakum’u spor, turizm, eğitim ve kültür alanlarında önemli bir merkez yapma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Gözde Arı

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın