Başkan Sandıkçı’dan Patlama Açıklaması

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, taş ocağındaki patlamayla ilgili açıklamalarda bulundu. 4 kişinin yaralandığı patlamanın ardından, patlatma yasağı olan bölgede ihmal olup olmadığını vurgulayan Başkan Sandıkçı, cezai müeyyidelerin uygulanacağını belirtti.

SBB Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Samsun Büyükşehir Belediye (SBB) Eylül Ayı Toplantısı, SBB Meclis Başkanvekili Nihat Soğuk başkanlığında yapıldı. Toplantıda, 35 gündem maddesinden biri gündem dışı olarak ele alındı, diğer 34 madde ise komisyonlara gönderildi.

Patlamanın Sebebi ve İncelemeler

Başkan Sandıkçı, 7 Eylül Cumartesi günü Derbent mevkisindeki taş ocağında yaşanan patlamanın nedeninin henüz netleşmediğini söyledi. Patlatma yasağı bulunan bölgede yaşanan bu olayda, "gaz sıkışması" veya "eskiden kalan bir patlayıcı" gibi olasılıkların incelendiğini belirtti. Emniyetin yaptığı incelemeler sonucunda resmi açıklamanın yapılacağı belirtildi.

Yaralıların Durumu ve Önlemler

Patlamada yaralanan 4 kişinin durumunun ciddi olmadığını ve hepsinin taburcu edildiğini ifade eden Başkan Sandıkçı, sürecin daha sıkı bir takip ile tamamlanacağını ve ihmal varsa gerekli işlemlerin yapılacağını açıkladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın