Başkan Doğan’dan Eğitime Dev Destek

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim yılı için eğitim desteğini yüzde 50 artırarak ihtiyaç sahibi 2 bin 408 öğrenciye toplam 5 milyon 865 bin TL yardım sağlayacak. Destekler, eylül ve şubat aylarında Temel İhtiyaç Destek Kartlarına yatırılacak.

Başkan Halit Doğan’dan Açıklama

Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, "Öğrencilerimizin ve ailelerimizin her zaman yanındayız. Ailelerimizin eğitim masraflarını hafifletmek ve öğrencilerimizin eğitimlerine katkı sunmak için desteklerimizi sürdürüyoruz” dedi. Doğan, sosyal belediyecilik anlayışının bir parçası olarak, toplumsal ihtiyaçlara duyarlı olduklarını belirtti.

Gönül Belediyeciliği ile Sosyal Destek

Gönül belediyeciliği vizyonuyla hareket eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, toplumun her kesimine destek vermeyi sürdürüyor. Öğrencilerin eğitim süreçlerinde yalnız bırakılmadığını ifade eden Başkan Doğan, eğitim desteğinin yanı sıra diğer sosyal projelerle de ihtiyaç sahiplerinin yanında olmayı hedeflediklerini vurguladı.

Eğitim Destekleri ve Temel İhtiyaç Destek Kartları

2024-2025 yılı için eğitim desteği yapılan öğrencilerin destekleri, Temel İhtiyaç Destek Kartlarına eylül ve şubat aylarında yatırılacak. Bu destekle, öğrencilerin eğitim masraflarının hafifletilmesi ve eğitimlerine daha rahat odaklanabilmeleri amaçlanıyor.

Başkan Doğan’ın Öğrencilere Mesajı

Başkan Halit Doğan, "Biz 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizin yanında yer alarak, bu anlayışla çalışıyoruz. Eğitim öneminin farkındayız ve öğrencilerimizin sadece derslerine odaklanmalarını istiyoruz. Biz, gençlerimizin geleceğimizin teminatı olduğunun bilinciyle, her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Hilal İçigen Elbir

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın