Başkan Doğan, Sanayi Ve Teknoloji Bakanı Kacır’ı Makamında Ağırladı

Başkan Doğan, "Türkiye Yüzyılı'nda daha ileri Samsun hedefine hep birlikte yürüyoruz" dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ı Samsun'da ağırladı. Kacır, çeşitli programlar ve Samsun Model Fabrika’nın açılışı için kente geldi. Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Doğan, Samsun’un üretim, istihdam ve kalkınma hedeflerine vurgu yaparak, "Türkiye Yüzyılı’nda daha ileri Samsun hedefine hep birlikte yürüyoruz" dedi.

Başkan Doğan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belirlediği milli teknoloji hedefleri doğrultusunda Bakanlığın önderliğinde Samsun’a hizmet ettiklerini ifade etti. Sanayi, üretim ve istihdam alanlarını ziyaret ederek kentin potansiyelini geliştirmek için çalıştıklarını belirten Doğan, Samsun'un Karadeniz Bölgesi’nin parlayan yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Samsun'un sanayi, altyapı ve lojistik olanaklarına dikkat çeken Doğan, kentin 10 organize sanayi bölgesinde 15 binden fazla kişinin istihdam edildiğini, bu sayının artması için çalışmaların sürdüğünü aktardı. "Samsun’un evlatları doğdukları şehirde ekmeğini kazansın" diyerek, Samsun Model Fabrika’nın sanayicilere rehber olacağını ve şehrin kalkınmasında önemli bir rol oynayacağını belirtti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın