Bakan Uraloğlu Samsun'a Geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek "Türkiye Buluşmaları Samsun" programı, 17 Eylül 2024'te tüm gün sürecek etkinliklerle Samsun'da yapılacak. AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, programın Samsun için önemli stratejik çalışmalar ve yatırımları kapsayacağını belirtti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 17 Eylül 2024 Salı günü düzenlenecek olan "Türkiye Buluşmaları Samsun" programına katılacak. Etkinlik, AK Parti Genel Merkezi tarafından yürütülen teşkilat çalışmasının Samsun ayağı olarak gerçekleştirilecek. Programa, Bakan Uraloğlu'nun yanı sıra AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenen 17 milletvekili de katılım sağlayacak.

Samsun İl Başkanı Köse'den Açıklama

AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, programla ilgili yaptığı açıklamada, Bakan Uraloğlu ve milletvekillerini Samsun’da ağırlayacak olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Köse, "Genel Merkezimizin 'Her Daim Birlikte - Özümüzden Geleceğe' mottosu ile hayata geçirdiği Türkiye Buluşmaları'nın Samsun programını 17 Eylül Salı günü tüm gün sürecek şekilde planladık" dedi.

Strateji Çalışmaları ve Yatırım İncelemeleri

Program, basın açıklamasıyla başlayacak ve milletvekillerinin ilçe ziyaretleri ile devam edecek. Köse, "Samsun'un siyasal projeksiyonunu, teşkilat çalışmalarımızı, merkezi hükümet ve yerel yönetim yatırımlarını masaya yatıracağımız strateji çalışmalarının yanı sıra çeşitli kurum ziyaretleri gerçekleştireceğiz" ifadelerini kullandı. Ayrıca, yapımı devam eden yatırımlar da yerinde incelenecek.

Sivil Toplum Kuruluşları ile Görüşmeler

Köse, program kapsamında sivil toplum kuruluşları ile de bir araya gelerek değerlendirmelerde bulunacaklarını söyledi. "AK Parti olarak her zaman olduğu gibi yine sahada milletimizle bir ve beraber olacağız" diyen Köse, programın Samsun için hayırlı sonuçlar getireceğini umut ettiklerini belirtti.

"Yoğun Bir Gündem Bizi Bekliyor"

Köse, programın Samsun için önemli bir fırsat olduğunu vurgularken, "Sayın Bakanımızı ve milletvekillerimizi ağırlayacak olmanın heyecanı içerisindeyiz. Programın sonuçları itibariyle hayırlara vesile olmasını diliyor, misafirlerimize şimdiden hoş geldiniz diyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın