Babalık İzninde Büyük Değişiklik!

Petrol Ofisi, babalık iznini 15 güne çıkararak çalışan babaların iş ve aile dengesine destek oluyor!

Petrol Ofisi, 4857 sayılı İş Kanunu'nda yer alan 5 iş günlük babalık iznini 15 iş gününe çıkararak çalışanlarına önemli bir destek sağladı. Türkiye akaryakıt ve madeni yağ sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan Petrol Ofisi, bu kararla hem çalışan babaların iş ve aile yaşamı dengesini güçlendirmeyi hem de aile içi sorumlulukların eşit paylaşılmasını teşvik etmeyi hedefliyor.

Petrol Ofisi, bu adımla birlikte çalışanlarının yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına devam ediyor. İnsan Kaynakları Direktörü Burcu Yüksel Kocagöz, yaptığı açıklamada, babalık izninin 15 güne çıkarılmasının çalışanların ailelerine daha fazla zaman ayırmalarını sağlayacağını belirtti. Kocagöz, "Bu karar, erkek çalışanlarımızın çocuklarının ilk dönemlerinde yanlarında olmasına olanak tanıyacak. Şirket kültürümüzü yansıtan bu düzenlemeyi, çalışanlarımızın iş ve özel yaşam dengelerini daha iyi kurmalarına katkıda bulunacak sürdürülebilir bir adım olarak görüyoruz" dedi.

Şirket, bu düzenlemeyle çalışanlarının ailevi ihtiyaçlarına daha fazla önem vererek, hem profesyonel hem de kişisel yaşamlarına daha sağlıklı bir denge getirmeyi amaçlıyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın