ATO’da Elektronik İlan Doğrulama Sistemi Tanıtıldı

ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen toplantıda, Ticaret Bakanlığı yetkilileri “Elektronik İlan Doğrulama Sistemi” hakkında bilgilendirme yaptı.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen ‘Elektronik İlan Doğrulama Sistemi’ (EİDS) bilgilendirme toplantısı, Ticaret Bakanlığı yetkililerinin sunumlarıyla gerçekleştirildi. ATO Meclis Salonu'nda yapılan toplantıya, ATO Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Kenan Bayram, Ticaret Bakanlığı İç Ticaret Genel Müdürlüğü Sektörel Ticaret Dairesi Başkanı Erdem Karaman, İç Ticaret Genel Müdürlüğü Ticaret Uzmanı Cansu Koyulhisarlı ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kenan Bayram, sektörel bilgilendirme toplantılarının ticaretin şeffaf ve güvenilir bir şekilde yürütülmesi açısından önemine vurgu yaptı. Bayram, elektronik ilan doğrulama uygulamasının, sektörde dijitalleşme sürecinde önemli bir adım olduğunu ve hem tüketicilerin hem de iş dünyasının menfaatlerini korumada büyük rol oynadığını belirtti. Ayrıca, katılımcıların bilgi ve tecrübelerinin bu sürece katkı sağlayacağına inandığını ifade etti.

İç Ticaret Genel Müdürlüğü Sektörel Ticaret Dairesi Başkanı Erdem Karaman, toplantıda “Elektronik İlan Doğrulama Sistemi”nin yetki doğrulama uygulamasının amacı ve işleyişine dair detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun ardından, Kenan Bayram'ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen soru-cevap bölümünde, Erdem Karaman ve Cansu Koyulhisarlı katılımcıların sorularını yanıtladı ve uygulama hakkında görüş ve önerileri dinledi.

Toplantı, plaket sunumları ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. Etkinliğe, 62 No'lu Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Mehmet Yıldız, Meclis Üyesi Deniz Sayın, ve Komite Üyeleri Mustafa Ünal, Özgür Tekin ve Mehmet Turalı da katıldı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın