Atakum'dan Kırsal Mahallelere Kırtasiye Desteği

Atakum Belediyesi'nin gezici mağazası, kırsal mahallelerdeki vatandaşlara hizmet sunarken, yeni eğitim öğretim yılı öncesi öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği sağlıyor.

Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER), kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlara gezici mağaza aracılığıyla hizmet sunarak, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği sağlıyor.

Belediyenin hizmet binası yanında bulunan mağazanın yanı sıra gezici mağaza ile kentin dört bir yanına ulaşan PAYMER, hayırseverlerin bağışladığı giyim, oyuncak, ev eşyası ve elektronik aletleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Özellikle kentin yüksek kesimlerindeki mahallelere hizmet götüren PAYMER, 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesinde çalışmalarını hızlandırarak, öğrencilere kitap ve kırtasiye malzemeleri dağıtıyor.

Her hafta farklı bir mahallede hizmet veren gezici mağaza, son olarak Kasnakçımermer Mahallesi sakinlerine hizmet sundu. Yoğun ilgi gören mağazada, Atakumlular ihtiyaç duydukları giyim eşyası ve okul malzemelerini temin ettiler. Ekonomik krizin alım gücünü düşürdüğünü belirten mahalle sakinleri, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel'e bu hizmetten dolayı teşekkür etti. Vatandaşlar, "Gezici mağazadan çok memnunuz. Her şey çok pahalılaştı. Kendi bütçemizle alamayacağımız kıyafetleri ve çocuklarımızın okul ihtiyaçlarını karşıladık. Başkanımıza çok teşekkür ederiz," diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın