Atakum'da PAYMER’den Geniş Destek

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından işletilen Paylaşım Merkezi (PAYMER), geniş bir yelpazede malzeme desteği sunarak vatandaşlara yardımcı oluyor. Giyimden ev eşyasına, oyuncaktan kitaba kadar birçok ihtiyaç malzemesi merkezde bulunuyor.

Başkan Türkel'in Öncelikli Hedefleri Arasında
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel’in göreve gelmesinden sonra PAYMER’in çalışmaları hız kazandı. Merkez, hayırsever vatandaşlarla ihtiyaç sahipleri arasında bir dayanışma köprüsü kurarak sosyal yardımlaşmayı güçlendiriyor.

Hayırsever Bağışları ile Yüksek Kalite Hizmet
İlçeden ve Samsun genelinden gelen hayırsever bağışlar, PAYMER’de temizlenip tasnif edildikten sonra ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere mağazada yerini alıyor. Ayrıca, özel günlerde kullanılacak gelinlik, damatlık, sünnet kıyafeti ve abiye kıyafetler de mağazada bulunuyor.

Başkan Türkel’den Dayanışma Vurgusu
Başkan Türkel, PAYMER’in vatandaşların alım gücünü artırarak onlara destek sağladığını belirtti. “Bu uygulama, Atakumlu hemşehrilerimizin dayanışmasını güçlendiriyor ve büyütüyor. Gerek PAYMER gerekse giysi kumbaraları aracılığıyla vatandaşlarımıza destek oluyoruz. Zorlu şartlarda bile birlik ve beraberlik içerisinde bu süreci aşabileceğimize inanıyoruz” dedi.

Gelecek İçin Hedefler
Başkan Türkel, Atakum’u kalkındırarak vatandaşlara daha yüksek yaşam standartları sunmayı hedeflediklerini ifade etti. Belediye olarak gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın