ASKON Samsun'da başkan Doğru, güven tazeledi

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Samsun Şubesi'nin gerçekleştirdiği 3. Olağan Genel Kurul'da mevcut Başkan Ahmet Alp Doğru, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Samsun'da gerçekleştirilen 3. Olağan Genel Kurul‘da yeniden göreve talip olan başkan Ahmet Alp Doğru ve Yönetim Kurulu üyeleri, dernek üyelerinin desteğini alarak yeniden göreve geldi.

ÜYELERE TEŞEKKÜR, 'YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ'
ASKON Samsun Şubesi
üyelerine kendilerine gösterdikleri güven için teşekkür eden başkan Ahmet Alp Doğru, "ASKON Samsun yoluna kararlılıkla devam edecektir" dedi.

GENEL BAŞKAN AYDIN'DAN KUTLAMA
ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın'da sosyal medya hesabından yayınladığı tebrik mesajında başkan Ahmet Alp Doğru'ya ve yönetimine başarı ve tebrikte bulunduğu paylaşımında şu detaylara yer verdi:
Samsun Şubemiz seçimli 3. Olağan Genel Kurulunun hayırlı olmasını diliyor, güven tazeleyen Ahmet Alp Doğru başkanımızı ve yeni dönemde yönetim kurulunda görev alacak arkadaşlarımızı tebrik ederek, vazifelerinde üstün muvaffakiyetler diliyorum. Bu vesileyle önceki dönemde görev almış emektarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Eğitim, sağlık, sanayi, ticaret, ulaşım ve nüfusu ile Karadeniz Bölgemizin lokomotifi olan Samsun ilimize yeni dönemde katkılarımız artarak devam edecektir" ifadelerinde bulundu.

Haber: Hakan AKGÜN

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın