ASELSAN 10'uncu Kez Zirvede!

ASELSAN, Universum tarafından gerçekleştirilen "En Çekici İşverenler Araştırması"nda bu yıl da zirvedeki yerini korudu. ASELSAN, 10’uncu kez Türkiye'nin “Mühendislik/BT” alanında hem öğrenciler hem de profesyoneller tarafından en çekici işveren olarak belirlendi.

43 Binden Fazla Öğrenci ve 15 Binden Fazla Profesyonel Katıldı

Araştırma, 61 farklı üniversiteden 43 bin 322 öğrenci ve 15 bin 313 profesyonelin katılımıyla gerçekleştirildi. ASELSAN, bu kategoride 144 işvereni geride bırakarak birinci oldu. Öğrenciler arasında 10'uncu, profesyoneller arasında ise 7’nci kez zirveye yerleşti.

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol'dan Başarı Mesajı

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, bu başarının kendileri için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Akyol, ASELSAN’ın teknoloji geliştirme yolculuğunda bu önemli başarıyı global bir taçlandırma olarak gördüklerini ifade ederek, en iyilerin ilk tercihi olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Global Başarı: Türkiye'nin Teknoloji Lideri ASELSAN

ASELSAN’ın bu sonuçlarla öğrenciler ve genç profesyoneller arasında tercih edilen bir marka olduğunun altını çizen Akyol, ASELSAN’ın gelecekte de başarılarını sürdüreceğini ve milli mühendislik gücüyle Türkiye’ye yeni gururlar yaşatacağını söyledi.

Universum Araştırması Hakkında

Her yıl Universum Global tarafından gerçekleştirilen “En Çekici İşverenler Araştırması”, dünya çapında birçok ülkede öğrenci ve profesyonellerin katılımıyla yapılıyor. Türkiye ayağı ise 12 yıldır düzenleniyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın