Artvin'de yeni Başkan Handan Demiral Almalı oldu

Artvin'de 28. Baro başkanlığı seçimleri gerçekleşti. İki adayın yarıştığı seçimleri Avuklat Handan Demiral Almalı kazanarak Artvin'in yeni Baro Başkanı oldu.

Artvin Barosu'nun 28. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. 142 üyesi bulunan Artvin Barosu avukatlarından, 114 üye oy kullandı. Mevcut başkan Avukat Ayla Varan ve Avukat Handan Demiral Almalı olmak üzere iki adayın yarıştığı seçimler Baro binasında gerçekleşti. Çekişmeli geçen seçim sonucunda Handan Demiral Almalı 58 oy alarak yeni başkan seçildi. Ayla Varan ise 55 oy alırken, 1 oy geçersiz sayıldı.

BAROMUZU ETKİLİ BİR NOKTAYA TAŞIYACAĞIZ
Seçim sonrası yeni başkan Handan Demiral Almalı yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca baronun toplumsal ve hukuki etkinliklerde daha fazla yer alacağını belirtti. Baronun, sadece hukuki meselelerle değil, toplumun tüm kesimlerine hitap eden, adaletin korunması ve güçlendirilmesi noktasında daha aktif bir rol üstlenmesini hedeflediklerini ifade eden Almalı, “Baromuzun birleştirici gücüyle, meslektaşlarımızla el ele vererek Artvin’de hukukun üstünlüğü ilkesine dayalı bir adalet düzeninin yerleşmesi için tüm gücümüzle çalışacağız. Toplumsal adalet, insan hakları ve özgürlükler adına mücadelemizi sürdürecek, baromuzu her geçen gün daha etkili bir noktaya taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

ALMALI: ARTVİN BAROSU ETKİLİ BİR KONUMA SAHİP
Almalı, Artvin Barosu'nun küçük bir baro olmasına rağmen giderek büyüyen, etkili bir konuma sahip olduğunun altını çizdiği konuşmasında
seçim sürecinde gösterilen anlayış ve desteğe de değinerek şunları belirtti;
"Seçim boyunca bizleri ağırlayan, bizlere zaman ayıran, anlayış ve nezaket gösteren tüm baro mensuplarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Meslektaşlarımız bu süreçte çok çalıştılar, çok yoruldular. Hep birlikte baromuzun gelişimi için aynı özveriyi sürdüreceğimizden şüphem yok." ifadelerine yer verdi.

YENİ YÖNETİM AÇIKLANDI
Artvin Barosu’nun yeni yönetim kurulu şu şekilde;

Asil Üyeler:
Alptekin Turan

Mehmet Cezayirli

Neslişah Şentürk

Nur Mine Yılmaz

Özay Özaslan

Özgür Köse

Tuncer Başer

Yeşim Güner

Yedek Üyeleri

Eylem Polat Şen

Özge Şehirlioğlu Kaya

Hasan Uysal

Elif Eraydın

Medine Yılmaz

Raife Derya Şeşen Koyuncu

Güven Küçük

Disiplin Kurulu Asil Üyeler

Esmahan Topaloğlu Şahin

Vefa Aliefendioğlu

Olcay Ustabaş

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın