"Arazi Yatırımı 2025'te de Kazandıracak"

Expert Yatırım Arazi Uzmanı Mehmet Çakır, arazi yatırımlarının geçmişte büyük kazanç sağladığını ve 2025'te de bu trendin süreceğini belirtti. Nitelikli arazilerin 200 kata kadar değer kazanabileceğini vurguladı.

Geçmişte en yüksek kazancı sağladığı belirtilen arazi yatırımı, 2025 yılında da yatırımcılar için kazançlı olmaya devam edeceği öngörülüyor. Expert Yatırım Arazi Uzmanı Mehmet Çakır, toprak yatırımının güvenilir bir araç olduğunu ve arazi yatırımı öncesi birikim yapmanın önemini vurguladı.

Son 10 yıl içinde döviz yatırımları 12-15 kat, altın ise 30.5 kat değer kazanırken, arazi yatırımları ortalama 45 kat değer kazandı. Çakır, nitelikli arazilerin 200 kata kadar değer kazanabileceğini belirtti ve yatırımcıların istatistiksel verileri dikkate alması gerektiğini söyledi.

"Para altında biriktirilir, toprakta büyütülür"

Çakır, 2025 yılında arazi yatırımlarının yine en ön planda olacağını belirterek, "Kapital biriktirmeye altın gibi tasarruf araçlarıyla başlayın, ardından bu birikimi araziye yatırın" şeklinde tavsiyede bulundu. Bizim inandığımız bir politika var, 'para altında biriktirilir, toprakta büyütülür' politikası 2025'te de kendini koruyacaktır” ifadelerini kullandı.  Ayrıca, yoğun talep gören bölgelerde 200 kata kadar değer kazanan arazilere dikkat çekti ve yatırımların sayısal verilerle yönetilmesi gerektiğini ifade etti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın