Arat ailesinin mutlu günü

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği “TEMAD” Samsun Şube Başkanı Tanju Arat’ın oğlu Necmettin Arat, İstanbul’da yapılan muhteşem bir törenle dünya evine girdi

İstanbul-Beykoz Kanlıca da gerçekleşen düğün merasimine Samsun ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden gelen yakın dostları ve akrabaları Arat, çiftini yalnız bırakmayarak mutluluklarını paylaştı.

Gelen tüm misafirleri ile tek tek ilgilenen Tanju ve Yıldız Seyhan Arat çiftinin mutluluklarının gözlerinden okunduğu gecede oğulları Necmettin ve gelin kızları Ecem’in nikâh, kına ve düğün merasimlerinin birlikte yapıldı. Düğün merasiminde Tanju Arat’ı silah arkadaşları ve TEMAD ailesi yalnız bırakmadı.

Geceye Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Genel Başkanı Hamza Dürgen, Genel Başkan Yardımcısı Cemal Başer, TEMAD Üsküdar Şube Başkanı Naim Bahar, Kırklareli İl Başkanı Menderes Akkuş, TEMAD Üsküdar Şube Muhasibi Erol Temiz, TEMAD Yalova İl Başkanı Erdoğan Yıldız, TEMAD Üsküdar Şube Üyesi Şenduran Yılmaz, TEMAD Samsun Şube Üyesi Ali Naci Şen ve eşleri ile kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın