Ağaran Şelalesi, Yazın Turistlerin İlgi Odağı Oldu

Rize’nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, günde 3 bin turistin ilgisini çekiyor. Doğu Karadeniz’in en yüksek ve sahile en yakın şelalesi, sezon boyunca yaklaşık 500 bin ziyaretçi ağırlıyor.

Rize'nin Çayeli ilçesindeki Ağaran Şelalesi, yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. Çayeli ilçe merkezine yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan bu şelale, Doğu Karadeniz'de sahile en yakın ve en yüksek şelale unvanını taşıyor.

Turizm sezonu boyunca günde ortalama 3 bin kişi tarafından ziyaret edilen Ağaran Şelalesi, toplamda yaklaşık 500 bin ziyaretçiyi ağırlıyor. Şelale, ziyaretçilere eşsiz manzaralar sunarken, serinlemek için gelen yerli halk ve çevre illerden gelen turistler de burayı tercih ediyor.

İşletme sahibi Nevzat Çakır, Ağaran Şelalesi'nin 70 metre yüksekliği ile dikkat çektiğini ve özellikle suyun kayaları oymasıyla oluşan doğal jakuzi tarzındaki göllerin popüler olduğunu belirtti. Bu göller, ziyaretçilere 2-3 metre derinliğinde doğal havuzlar sunarak keyifli anlar yaşatıyor.

Vatandaşlardan İhsan Öztürk, şelalenin su kalitesini övgüyle bahsederek, "Burası mükemmel bir suya sahip. Serinlemek için herkese burayı tavsiye ederim" dedi.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın