Adli Tıp Raporunda Kahreden Detaylar

Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Adli Tıp raporu tamamlandı. Raporda, genç kızın ağız ve boynuna yapılan baskı sonucu oksijensiz kalarak öldüğü belirtildi.

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Adli Tıp raporu tamamlandı. Adli Tıp Kurumu, Güran’ın "ağız ve burunun kapanması ile boyuna yapılan bası sonucu oksijensiz bırakılarak" hayatını kaybettiğini belirtti. Cinayetin, Narin'in kaybolduğu 21 Ağustos günü gerçekleştiği açıklandı.

Otopsi ve Adli Belgeler Değerlendirildi

Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu, kaybolmasının ardından 8 Eylül'de Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde dere yatağında cansız bedeni bulunan Narin Güran'a ilişkin hazırlanan raporu Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'na sundu. Raporda, cinsel saldırıya maruz kalıp kalmadığı konusunda tıbben bir değerlendirme yapılamadığı ifade edildi.

Ölüm Sebebi Oksijensiz Kalma

Raporda, Narin Güran’ın ölümüne neden olan travmanın "ağız burunun kapanması ve boyuna yapılan bası sonucu oksijensiz kalma" olduğu, oy birliğiyle belirlendi. Sol diz altındaki kopmanın ise ölüm sonrası hayvanlar tarafından oluşturulduğu kaydedildi.

Diş İzi İncelemesi Sürüyor

Narin Güran'ın abisi Enes Güran'ın kolundaki diş izlerine dair incelemeyi yürüten Adli Tıp 2. İhtisas Kurulu'nun raporunun ise yarın tamamlanması bekleniyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın