6 Milyon Liralık Uyuşturucu Operasyonu

Tokat'ta düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 6 milyon lira olan uyuşturucu ele geçirildi. Peçeteye emdirilmiş 24.144 içimlik bonzai, 11 sentetik ecza hapı ve 0,10 gram ham madde bulundu. Şüpheliler S.A., E.N. ve N.A. gözaltına alındı ve tutuklandı.

Tokat'ta polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sırasında, piyasa değeri 6 milyon lira olan uyuşturucu madde ele geçirildi. Tokat İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonda, il merkezinde uyuşturucu madde taşıdığı belirlenen bir araç durduruldu. Araçta yapılan aramada, 24.144 içimlik sentetik kannabinoid (bonzai), 11 adet sentetik ecza hapı ve 0,10 gram sentetik kannabinoid ham maddesi bulundu.

Uyuşturucu madde, peçeteye emdirilmiş şekilde saklanmıştı. Operasyon sonucunda S.A., E.N. ve N.A. isimli şüpheliler, "Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti" suçundan gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, mahkemeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Tokat’ta uyuşturucu ile mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın