200 Kişilik Yeni Tekstil Fabrikası Kuruluyor

Muş’un Malazgirt ilçesinde 200 kişilik yeni bir tekstil fabrikası kuruluyor. Çetin Arslan ve dört kardeşi, İstanbul’daki tekstil tecrübelerini memleketlerine taşıyarak bu projeyi hayata geçiriyor. Fabrika, bölgeye ekonomik canlılık ve genç nüfus için yeni iş imkanları sunacak.

Malazgirtli Çetin Arslan ve dört kardeşi, İstanbul’daki tekstil sektöründeki deneyimlerini memleketlerine taşıyor. 2000 yılında gurbette tekstil işine atılan Arslan kardeşler, 2012’de İstanbul’da kendi fabrikalarını kurarak önemli bir başarı elde etti. Şimdi ise Malazgirt’te büyük bir tekstil fabrikası açarak yıllardır hayalini kurdukları projeyi hayata geçiriyorlar.

MUŞ'UN MALAZGİRT İLÇESİNDE GİRİŞİMCİ KARDEŞLER TARAFINDAN 200 KİŞİNİN İSTİHDAM EDİLECEĞİ TEKSTİL KENT FABRİKASININ KURULMASI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI. (SAMİ DEMİR/MUŞ-İHA) Muş'un Malazgirt ilçesinde girişimci kardeşler tarafından 200 kişinin istihdam edileceği tekstil kent fabrikasının kurulması için çalışma başlatıldı.

Malazgirt-Patnos yolu üzerinde inşa edilen fabrikada çalışmalar hızla devam ediyor. 200 kişiyi istihdam edecek olan bu yatırım, bölgeye ekonomik canlılık kazandıracak ve genç nüfus için yeni iş imkanları sunacak. Çetin Arslan, İstanbul’da kazandıkları deneyimlerle memleketlerine katkıda bulunmaktan gurur duyduklarını belirterek, Malazgirtli hemşehrilerine iş fırsatları sunmayı ve bölgenin ekonomisine katkıda bulunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın