Şehirlerarası Otobüs Terminali kirası 500 bin oldu

AVRASYA GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 01 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kirasının 500 bin TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

KAP'A BİLDİRDİ
Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO
), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

1 YIL DAHA UZATILDI, AYLIK 500 BİN TL
Avrasya GYO, Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni
n mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira sözleşmesinin 1 Eylül 2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 1 (Bir) yıl daha uzatılmasına ve aylık kira bedelinin 500 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verildi.

ÇİĞDEM ÖZTÜRK PULATOĞLU VE CEREN DEŞEN İMZALI
Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin, 'Maddi Duran Varlık Kiraya Verilmesi veya Ayni Hak Tesisi' ile ilgili süreni 1 yıl daha uzatılması kararı altında Avrasya GYO Yönetim Kurulu Başkanı Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ve Genel Müdür Yardımcısı Ceren Deşen, imzası bulunuyor.

AVRASYA GYO'NUN KAP AÇIKLAMASI
"Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali ‘nin mevcut kiracısı Şimşir Tur Terminal İşletmeciliği A.Ş.'nin kira bedelinin 01.09.2024 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere aylık 500.000 TL + KDV olarak belirlenmesine karar verilmiştir."

Haber: Hakan AKGÜN

Yorumlar

Bu makale için 0 yorum var.

Yorum Yazın